Produktet ble lagt til i handlekurven din.
Vi er båtfolk
Vi skaper trygghet sammen.

Vinterpadletreffet 2019

Vi har utvidet vårt spesialtilbud til "vinterpadlere" frem til 1. mai 2019 på VHF-sertifikat og lisens fra Telenor kystradio.

 undefined

Med lisensiert VHF med på kajakkturen har du både tryggehet gjennom kystradiotjenesten, og gratis vanntett kommunikasjon med venner og andre kajakkpadlere med VHF i nærområdet. Du har like stort behov for assistanse om noe skjer nær kysten som langt til havs, så ta med den bærbare VHF'n uansett..

FRITIDSBÅTLISENS
Når du tegner lisens, gir den tillatelse til å bruke VHF-radioen din. Med lisens får du ditt unike kallesignal og MMSI-nummer. MMSI må programmeres inn i VHF-radioer med DGC (nødknapp), for at denne skal fungere.

DU KAN TA MED DIN HÅNDHOLDTE VHF MELLOM FLER FARKOSTER..
Har du kajakk og en annen farkost og ønsker å ta i bruk en håndholdt VHF-radio?
 
Mange ønsker å ta med sin håndholdt VHF-radio fra båt til båt, for eksempel kajakk, RIB etc. Du kan nå knytte VHF-radioen opp mot seg selv. Enkelte ønsker å ha en VHF-radio selv uten båt, f.eks dykker på dykketur.
 
Som privatperson kan du tegne fritidsbåtlisens. Hvis mulig bør radioen knyttes mot et bestemt fartøy, hvis ikke benytter du "ditt navn" som fartøysnavn.

VHF/SRC WEBKURS (SERTIFIKAT)
Kurset har 8 kapitler, og hvert kapittel etterfølges av løpende testspørsmål du må besvare minst 75% riktig for å komme videre til neste kapittel.  Du trenger ingen forkunnskaper, og du trenger ikke ta eksamen i tillegg. Du tilegner deg all kunnskapen du trenger for å bruke VHF-radioen.

  • Webkurset tar 2-6 timer
  • Webkurset inneholder radio-simulatoroppgaver
  • Du kan stoppe og starte kurset, og fortsette når det passer deg
  • Du kan ikke stryke - gjenta webkurset til du har bestått

Ditt internasjonale Short Range Certificate (VHF-sertifikat) får du tilsendt når du har bestått, og lagt inn bilde av deg selv.

OPPDATER DINE NØD-DATA
VIKTIG: Vi anmoder sterkt om at du regelmessig oppdater din nødkontaktinformasjon på kystradio.no. Her beskriver du om du tar med VHF-radioen mellom forskjellige farkoster. Si også gjerne noe om bruksmønsteret ditt,og effektiviserer en mulig søk- og redningsaksjon, eller annet.

 

VHF/SRC-sertifikat + lisens 2019

Frem til 1. mai 2019 gir Telenor kystradio "Vinterpadlere" en superpris på kr 1499,- for VHF/SRC-webkurs og fritidsbåtlisens. Ordinær pakkepris for dette er kr 1646,-

1 499,-