Produktet ble lagt til i handlekurven din.

VHF/SRC-sertifikat

VHF-sertifikat (idag kalt SRC- Short Range Certificate) gir deg kunnskapen du trenger for å kunne betjene en VHF-radio, og å bruke de tjenester Telenor Kystradio tilbyr.

Et VHF/SRC-sertifikat er et sertifikat som viser at du har tilegnet deg kunnskaper slik at du kan betjene maritim VHF-radio og andre nød- og sikringsmidler til sjøs.

Å tilegne seg kunnskap om riktig bruk av VHF-radioen og de tjenestene du kan bruke er avgjørende for din trygghet til sjøs, ikke minst i nød- og assistansesituasjoner. Du lærer både hvordan en VHF-radio fungerer samt hva du kan bruke den til. 

Det viktigste for Telenor Kystradio er at du erverver deg gode kunnskaper om riktig bruk, slik at du får mest mulig nytte og glede kystradiotjenesten og av VHF-radioen.

  1. Du kan tilegne deg VHF/SRC sertifikatet bla gjennom å ta Telenor kystradios VHF/SRC-webkurs. Webkurset har eksamen integrert, som tester etter hvert kapittel.
    Jeg vil vite mer om VHF/SRC webkurset
  2. Bare eksamen - VHF/SRC webeksamen.
    Før du velger denne løsningen kreves forkunnskaper fra et kurs (se oversikt over kurstilbydere) eller gjennom selvstudie.
    Kjøp VHF/SRC-eksamen

Aldersgrense for å oppnå SRC/VHF-sertifikatet er 15 år.

DERSOM DU IKKE KLARER LOGGE INN PÅ "MINE SIDER", ELLER IKKE FÅR TIL Å REGISTRERE TELEFONNUMMER/MAIL - VENNLIGST TA KONTAKT MED VÅR KUNDESERVICE PÅ TELEFON 6789 3200 KL 09-15 HVERDAGER.