Produktet ble lagt til i handlekurven din.

VHF på 1-2-3

For sikker og effektiv kommunikasjon på sjøen, trenger du en VHF-radio. SRC/VHF-sertifikat gir deg kunnskapen, og lisens gir deg tillatelse til å bruke VHF-radioen, maritimt telefonnummer (MMSI) samt registrering av nødinformasjon. VHF på 1-2-3 gir deg oppskriften – så har du stø kurs mot trygge dager på sjøen.

1. SRC/VHF-sertifikat

Short Range Certificate (SRC) gir deg all kunnskapen du trenger for fullt utbytte av din VHF-radio. Du lærer hvordan du bruker VHF-radioen og hva du kan bruke den til, herunder bruk ved nød og assistanse, Kystradio sine tjenester og daglig bruk. Eksamen – som enkelt kan tas på nett – gir kunnskap om nødprosedyrer, bruk av nødknapp (DSC) og om hvordan du samhandler med andre for å gjøre sjøen tryggere for alle. 

2. VHF-lisens

Med VHF-lisens knyttes et eget maritimt telefonnummer (MMSI) til din VHF-radio. Når uhellet er ute, holder det med ett trykk på nødknappen for å tilkalle hjelp fra Telenor Kystradio og omkringliggende båter. Lisensen er påbudt for alle som har VHF-radio om bord.  Dette gir også tilgang til alle de tjenestene Kystradio tilbyr, til glede ikke bare i nød, men også i det daglige. 

3. VHF-radio

VHF-radioen er et uunnværlig sikkerhets- og kommunikasjonsverktøy for deg som ferdes i båt. Den er utviklet spesielt for bruk på sjøen, tåler vann og sender på egne frekvenser som overvåkes døgnet rundt av Kystradioen og gjennom andre båters lytteplikt. I en nødsituasjon er det ingenting som sikrer deg hjelp så raskt som en registrert VHF-radio med nødknapp (DSC).

Ta steget

Ta sertifikat, tegn lisens og  kjøp VHF-radio nå! Velg først VHF-radio som passer for deg, les deg opp eller ta VHF-kurs, og ta eksamen samt tegn lisens.