Produktet ble lagt til i handlekurven din.

VHF-sertifikat

VHF/SRC-sertifikat gir deg den kunnskapen du trenger for å kunne betjene VHF-radioen og bruke tjenester som Telenor Kystradio tilbyr. Du kan velge mellom å ta et VHF/SRC webkurs eller VHF/SRC webeksamen. Webkurset har eksamen integrert i form av løpende tester etter hvert kapittel, og begge leder til VHF/SRC sertifikatet.

Et VHF/SRC-sertifikat er et sertifikat som viser at du har tilegnet deg kunnskaper slik at du kan betjene maritim VHF-radio og andre nød- og sikringsmidler til sjøs.

Å tilegne seg kunnskap om riktig bruk av VHF-radioen og de tjenestene du kan bruke, er avgjørende for din trygghet til sjøs, ikke minst i nød- og assistansesituasjoner. VHF-radioen gir deg ellers også nytte til sjøs, og du lærer både hvordan en VHF-radio fungerer samt hva du kan bruke den til, inkludert tjenester ytt av Kystradio. 

VHF/SRC-eksamen er lagt opp like mye som en læringsprosess som en eksamen. Det viktigste for Telenor Kystradio er at du erverver deg gode kunnskaper om riktig bruk, slik at du får mest mulig verdi igjen for kjøpet av VHF-radioen. Eksamen krever imidlertid forkunnskaper, enten i form av et kurs (se oversikt over kurstilbydere) eller selvstudie. 

Du kan også få VHF/SRC sertifikatet ved å ta et VHF/SRC-webkurs. Telenor Kystradio sitt webkurs har eksamen integrert i form av tester etter hvert kapittel. Vil du vite mer om VHF/SRC webkurset?

Jeg vil vite mer om VHF/SRC webkurset

Gjennom å ta VHF/SRC-webkurset, lærer du blant annet om følgende; 

Ta VHF-sertifikat her

SRC/VHF-sertifikatet gir deg den kunnskapen du trenger for å ha best mulig nytte av VHF-radioen, herunder bruk av Telenor Kystradio sine tjenester!

Aldersgrense for å oppnå SRC/VHF-sertifikatet er 15 år.

DERSOM DU IKKE KLARER LOGGE INN PÅ "MINE SIDER", ELLER IKKE FÅR TIL Å REGISTRERE TELEFONNUMMER/MAIL - VENNLIGST TA KONTAKT MED VÅR KUNDESERVICE PÅ TELEFON                    67 89 32 00 KL 09-15 HVERDAGER.