Produktet ble lagt til i handlekurven din.

Telenor Kystradio på Dra til Sjøs 02.02-05.02

Vi gleder oss til messen Dra til Sjøs som går av stabelen 02. - 05. februar ved Straume idrettspark i Bergen, og du treffer oss på stand nr 41.

Også i år vil Telenor Kystradio være på messen Dra til Sjøs, og vi vil gjerne treffe deg så kom innom vår stand (nr 41). Her er det representanter fra Florø Radio, og du har mulighet til å kjøpe ulike produkter som inneholder det du trenger for å komme i gang med VHF-radio. Vi selger også læreboken Mayday og håndholdte VHF-radioer inkludert lisensabonnement. Det vil også være konkurranser med flotte premier. 

Vi håper å se deg, kom gjerne innom for å slå av en prat om VHF-radio med oss. 

16.02.2017
Hva får du igjen for lisensabonnementavgiften?

I disse tider blir lisensabonnementavgiften sendt ut, en del får regningen i posten i mars, en del i april. Så står du der med fakturaen i hånden, og lurer kanskje på om du skal betale..... Vel, her får du noen meget gode grunner for å betale de 535 kronene det er snakk om, ikke mer enn hva du betaler i matbutikken på vei hjem en onsdags ettermiddag.

13.02.2017
Vinnere av Telenor Kystradio konkurranse på messen Dra til sjøs er kåret

Messen Dra til sjøs ble som i tidligere år, godt besøkt. Vinnere av Telenor Kystradio sin konkurranse på messen er nå kåret.

29.11.2016
Krav til sertifikater og kvalifikasjoner for radiooperatør

Sjøfartsdirektoratet ønsker å oppklare usikkerhet omkring hvilke krav som gjelder for sjøfolk som skal betjene radioutstyr om bord på mindre lasteskip. Her kan du lese mer om dette.

14.11.2016
Antall assistanser i sommermånedene har økt med nesten 30%

Telenor Kystradio erfarer en større økning i antall assistanser til fritids og yrkesbåtene i sommermånedene juni, juli og august.

31.08.2016
Telenor kystradio på båtmessen "Båter i sjøen" 01.-04. september

Telenor kystradio er på båtmessen "Båter i Sjøen" som går av stabelen 01.-04. september. Kom gjerne og besøk oss på vår stand. Her kan du også benytte deg av vårt messetilbud, som består av VHF-eksamen og ett års lisensabonnement for kr 519,- Du sparer kr 769,- . Ved å klikke på linken kan du også benytte deg av tilbudet så lenge messen varer. Tilbudet varer frem til 05. september.

30.06.2016
Leteaksjon avsluttet

Hovedredningssentralen satte onsdag ettermiddag i gang et bredt søk på sjøen mellom Tromøya og Skottevik etter mayday-melding på radioen. Like før klokken 19 ble søket avsluttet.

06.06.2016
Radioen trumfer mobilen til sjøs

Dekningsdirektør i Telenor Bjørn Amundsen forteller i denne artikkelen om VHF-radioens betydning i nød- og assistansesituasjoner til sjøs.

03.06.2016
Reddet to personer fra synkende båt

Mannskapet på redningsskøyta Idar Ulstein reddet i kveld to personer i en 45 fots treskøyte som tok inn mye vann og sank under slepeforsøk.