Produktet ble lagt til i handlekurven din.

Hva får du igjen for lisensabonnementavgiften?

I disse tider blir lisensabonnementavgiften sendt ut, en del får regningen i posten i mars, en del i april. Så står du der med fakturaen i hånden, og lurer kanskje på om du skal betale..... Vel, her får du noen meget gode grunner for å betale de 535 kronene det er snakk om, ikke mer enn hva du betaler i matbutikken på vei hjem en onsdags ettermiddag.

I år vil du som lisensabonnementinnehaver få tilsendt et oblat med nytt utseende. Vi i Telenor Kystradio håper du setter pris på designet. Det er nok noen som får fakturaen i posten, og som lurer på om de skal betale den eller ikke. Typisk resonnement er at "jeg har jo ikke brukt VHF-radioen i de siste årene, så er det da noen vits i å betale abonnementet?". Her har du noen gode grunner:

 

Trenger du flere gode grunner, eller vil friske litt opp i kunnskapen? Gjennomfør vårt gratis webbaserte VHF-oppfriskningskurs da vel! 

Ja, jeg vil ta gratis webbasert VHF-oppfrkskningskurs!

13.02.2017
Vinnere av Telenor Kystradio konkurranse på messen Dra til sjøs er kåret

Messen Dra til sjøs ble som i tidligere år, godt besøkt. Vinnere av Telenor Kystradio sin konkurranse på messen er nå kåret.

31.01.2017
Telenor Kystradio på Dra til Sjøs 02.02-05.02

Vi gleder oss til messen Dra til Sjøs som går av stabelen 02. - 05. februar ved Straume idrettspark i Bergen, og du treffer oss på stand nr 41.

29.11.2016
Krav til sertifikater og kvalifikasjoner for radiooperatør

Sjøfartsdirektoratet ønsker å oppklare usikkerhet omkring hvilke krav som gjelder for sjøfolk som skal betjene radioutstyr om bord på mindre lasteskip. Her kan du lese mer om dette.

14.11.2016
Antall assistanser i sommermånedene har økt med nesten 30%

Telenor Kystradio erfarer en større økning i antall assistanser til fritids og yrkesbåtene i sommermånedene juni, juli og august.

31.08.2016
Telenor kystradio på båtmessen "Båter i sjøen" 01.-04. september

Telenor kystradio er på båtmessen "Båter i Sjøen" som går av stabelen 01.-04. september. Kom gjerne og besøk oss på vår stand. Her kan du også benytte deg av vårt messetilbud, som består av VHF-eksamen og ett års lisensabonnement for kr 519,- Du sparer kr 769,- . Ved å klikke på linken kan du også benytte deg av tilbudet så lenge messen varer. Tilbudet varer frem til 05. september.

30.06.2016
Leteaksjon avsluttet

Hovedredningssentralen satte onsdag ettermiddag i gang et bredt søk på sjøen mellom Tromøya og Skottevik etter mayday-melding på radioen. Like før klokken 19 ble søket avsluttet.

06.06.2016
Radioen trumfer mobilen til sjøs

Dekningsdirektør i Telenor Bjørn Amundsen forteller i denne artikkelen om VHF-radioens betydning i nød- og assistansesituasjoner til sjøs.

03.06.2016
Reddet to personer fra synkende båt

Mannskapet på redningsskøyta Idar Ulstein reddet i kveld to personer i en 45 fots treskøyte som tok inn mye vann og sank under slepeforsøk.