Produktet ble lagt til i handlekurven din.

Bodø Radio

Stasjonen har utmerket beliggenhet med utsikt over havnen og ut mot Vestfjorden. Bodø radio er samlokalisert med Hovedredningssentralen for Nord-Norge. Stasjonen har ansvar for all maritim radiokommunikasjon langs kysten fra Rørvik i sør til midten av Troms i nord.

Bodø radio leser ut sikkerhetsmeldinger for sjøfarende (Maritime Safety Information – MSI) i Nord-Norge. Disse sikkerhetsmeldingene er i hovedsak meteorologiske varsler om kuling og storm, og navigasjonsvarsler om for eksempel defekte fyr og lykter. Meteorologisk institutt distribuerer også Havvarsel for fiskeriflåten over Rogaland og Bodø Radios MF-kanaler.

Stasjonen dekker områdene rundt Jan Mayen og Bjørnøya for radiotelefonsamtaler, værmeldinger og nødtrafikk. Disse radiokanalene fjernstyres fra Bodø radio via satellitt, og stasjonen dekker det meste av Norskehavet like til Grønland, samt det vestlige Barentshavet. Bodø radio styrer også alle maritime radioanlegg på Svalbard radio, inkludert Svalbard og Isfjord radio, og stasjonen har dermed ansvaret for store områder i Arktis.

Kontakt oss

Tlf:120 / 75 52 89 25
E-post:bodo.radio@telenor.com
MMSI:00 257 0700
Postadresse:Postboks 1059 8001 Bodø
Besøksadresse:Torvgata 2 8000 Bodø